Något händer när man väljer bort en vana

I början av januari var det som om en våg av energi bara sköljde över mig och inspiration till allt mellan himmel och jord infann sig. Idéer om nya saker jag ville lära mig, företag, extrajobb jag kunde ta så länge, intressen jag ville vidareutveckla osv. Och så det här med att starta blogg? En helt ny idé som jag inte riktigt hade intresserat mig för sedan tonåren.

Jag spekulerade lite över vad som kunde vara orsaken. Vi var ju mitt uppe i vårt första egna ”projekt” i skolan som vi skulle redovisa i mitten på januari. Det kan ha varit en bidragande orsak till min energikick. Också att nyår brukar ha lite av den effekten på mig haha. Det var knappt att man fick ro till att gå och lägga sig om kvällen när man hade så många roliga idéer man hellre ville ägna sig åt.

Jag är rätt så övertygad om att hela grejen med att sätta upp ett ganska extremt, men ändå överkomligt mål som du vet kommer ha en konstruktiv inverkan på ditt liv kommer att sätta något i rullning!

Jag har uteslutit något helt som tagit upp tankekraft, kanske mer än jag varit medveten om, och där fanns plats för något nytt att ta sig in. Den extrema energin jag känt har lagt sig och ersatts av en lugnare motivation. Men det är ju bara början av året, jag återkommer om huruvida det håller i sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *