Liten update, och en liten challenge?

Det har ju inte blivit så regelbundna inlägg på den här bloggen. Men jag kämpar vidare. Vill säga att den där känslan i starten har lagt sig och att det just nu lockar att lägga till något i garderoben, ja jag tänker faktiskt ibland på att byta ut garderoben helt och är rädd att suget en vacker dag kommer vara för stort! Inser hur roligt jag tycker det är med stil och kläder. Kommer på mig själv med att verkligen längta till Januari, då jag vill starta året med en riktig shoppingtur… Och nu har jag ju verkligen tid att planera för vad jag ska köpa, så då lär det bli bra grejer!

Det som svider lite extra är att modet i butikerna just nu är i en stil som jag verkligen gillar. Ser mycket 90-tal, enkla och eleganta toppar med knappar fram och kjolar och klänningar i längre modell. (Varför just i år?! Jag som letat efter längre modeller bland alla miniklänningar som tyckts vara det enda som sålts de senaste åren?) . Och hur vet jag det? Jo, jag har ju kikat runt på köpcentret, jag har gått en extra sväng när jag handlat mat till exempel. Det ligger för nära mitt hem haha. Vet att jag kan sy, men det har varit mycket att tänka på med skolan. Har även varit på jakt efter både ett extraknäck(vilket jag hittat och börjat på!) och bättre lägenhet så har inte riktigt kommit till ro med det det där lilla extra i vardagen.

Jag har gjort något undantag – till mitt nya jobb krävdes nya byxor och skor, samt att jag glömde underkläder när jag besökte min pojkvän i Oslo så jag köpte även det.

Jag funderar på ett litet projekt till bloggen här. Är du sugen på att se en 2-veckors naturlig glow up med för- och efterbilder? 🙂 Har sett att det varit populärt på youtube att göra en 2-3 dagars glow up, men såna innebär mest att man ”krafsar” på ytan, och spenderar massa pengar på löshår, fejknaglar, smink osv. Jag är lite mer intresserad av att gå på djupet, tror verkligen att man måste starta inifrån för att det ska bli sådär riktigt bra. Min diet har fått lida nu i vinter och jag tycker att det syns i ansiktet, speciellt dagarna efter man varit särskilt onyttig.

Jag tänkte att min naturliga 2-veckors glow up skulle innehålla mycket näringsrik mat så som gröna blad, mindre kolhydrater men mer protein med bra fetter och frukt, mer vila och sömn(…), mindre koffein för att inte störa sömnen så mycket, träning flera gånger i veckan och kanske lite bastu för en extra boost. Tycker själv det skulle vara intressant att se skillnaden! (Om det blir någon?)

Hej! Här är jag 🙂

Sköt om dig!

2 reaktioner på ”Liten update, och en liten challenge?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *